top of page

Sami Hakamäki

Olen 28-vuotias kokki Tampereella. Ruoanlaitto on suuri intohimoni. Nautin ruoan valmistamisesta kaikissa sen muodoissa.

Olen työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta ruoan parissa, huippuravintoloissa ympäri Suomea ja maailmallakin. Erityisosaamiseni on modernista Suomalaisesta ruoasta. Kokemusta on tullut myös haettua erinäisistä kokkikilpailuista.

Kokkina minulle tärkeintä on maku, ruoan tulee aina olla herkullista! Ruoanvalmistuksessa arvostan erityisesti käsityötä. Mielestäni perinteiset kädentaidot ovat merkki osaamisesta ja vaalimisen arvoisia!

 

Pidän myös Suomen luontoa suuressa arvossa. Sen antimet ovat maailman parhaita ja sen puitteet pysähtymisen arvoisia. Luonto näkyykin vahvasti ruokatuotteessamme.

Tässä poimintoja erilaisista työprojekteistani mediassa:

Aloitimme yhteistyön Sami Hakamäen kanssa keväällä 2021. Tärkein, eli asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Samin valmistamiin ruokiin. Itse yrittäjänä arvostan yhteistyön erinomaista sujumista, vuorovaikutteisuutta, aikataulujen pitävyyttä, siisteyttä sekä toiminnan selkeyttä.

 

Sami on valmis laittamaan itsensä peliin ja loihtii hyviä ruokia paikallisuutta korostaen ja tarinaa kertoen. Ruokia on valmistettu keittiössä, avotakassa sekä laavunuotiolla. Suosittelen erittäin lämpimästi hänen palveluitaan.

- Jukka Viita-Aho, Yrittäjä, Meribjörkö Oy

bottom of page